Spara tid och pengar på din produktion

Music2Report är Skandinaviens största digitala musikrapporteringstjänst

Vi har automatiserat processen med musikrapportering av musik i tv-produktioner samt den efterföljande distributionen av rapporter till dom rätta instanserna (STIM, SAMI, IFPI)

Vi stöder Avid Media Composer, Final Cut Pro,

Final Cut Pro X och Adobe Premiere

"NFTV værdsætter samarbejdet med M2R. Det er et firma, som leverer både professionel rådgivning og præcis registrering af værkerne. Samtidig er medarbejder-teamet friskt, imødekommende og særdeles hjælpsomme".

Helle Bergdal | Nordisk Film Tv

 

1. All musik som används i en tv-produktion SKALL rapporteras

Musikrapportering kan vara en mycket krävande uppgift - Speciellt för att det inte finns några andra lösningar hos produktionsbolagen än att utföra detta arbetet manuellt.

2. Spara tid, pengar och ansträngning

Det tar 4-8 timmar att göra en manuell musikrapport på en del av en genomsnittlig produktion, som över en hel produktion resulterar i många timmar du kan frigöra med Music2Report.

 

3. Frigör kreativa krafter till produktion

Vid produktion rapporteras upp till 100 individuella kompositioner, med en jämnare understrykning av kompositörer, ofta uppdelade över produktion i olika längder, segmenter, fades och down mix. – All denna data måste identifieras och rapporteras korrekt – Detta kan vara något av ett detektivarbete med stor manuell felmarginal, vilket gör det till en klassisk tidstjuv.

   Varför använda oss

 
 

Hur fungerar det

 
 
 

© 2018 MUSIC2REPORT